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Heute auf der Tafel

Starter

Rhabarber Chutney / karamellisierter Ziegenkäse / Nussbrot
Rhubarb chutney / goat cheese - caramelized / nut-bread
14,50

Kalt geräucherte Schwarzwald-Forelle, Linsensalat / Radieschen / Rucola
Smoked Black-forest-trout / lentil salad / radish / rucola
16,00

Main

Pasta peperoncini / Wilde Garnele
Pasta peperoncini / Wild king prawn
26,-

Schweinebauch / Bärlauchpüree / Kirschtomaten
Pork belly / Püree of wild garlic / Cherry tomatoes
25,-

Gnocchi / Bärlauch / Rucola
Gnocchi homemade / Wild garlic / Rucola
21,-

Kräuter-Lammkeule / Spitzpaprika / Rosmarinkartoffeln
Leg of lamb made with herbs / paprika / potatoes-rosemary
28,-

Sweet

Heiße Zwetschgen / Vanilleeis / Schokolade
Hot plumps / Vanilla icecream / Chocolate sauce
9,-